100%PUUR Voet- en handverzorging

Resultaten uit de praktijk

Om te laten zien, Mike Trout Youth Jersey Mike Trout Youth Jersey dat producten die ik verkoop daadwerkelijk resultaat opleveren, zie je hieronder een aantal voorbeelden. Foto’s zijn gemaakt door mij of de klant zelf en worden geplaatst met medeweten en toestemming van de klant. Er worden geen vaktermen gebruikt, dus iedereen Kelvin Beachum Jersey kan lezen/zien wat er Kelvin Beachum Jersey aan de hand is, Authentic Ted Ginn Jr Jersey hoe het verloop van de behandeling Authentic Ted Ginn Jr Jersey is en de uiteindelijke resultaten.

Deze klant kwam op 12 april 2017 in de praktijk met aan beide grote tenen beginnende schimmel. Geadviseerd om de producten van de Samenwerkende Pedicures te gebruiken die speciaal zijn ontwikkeld om schimmelnagels en schoenen te behandelen. Want schimmel zit overal; ook in de schoenen.
SP Schimmelbehandeling

Op 24 april 2017 kwam deze klant in mijn praktijk. Veel jeuk tussen diverse tenen door overmatige zweetvoeten. De plekken zaten er al enige tijd en ruiken sterk. Soms ging het beter, maar het kwam iedere keer weer terug. Ik heb geadviseerd om Medihoney te gebruiken. Dit heeft een helende werking en is speciaal ontwikkeld voor "vochtige" plekken (zie producten).
rechts digiti minimi
links
Op 5 juni 2017 klant terug in de praktijk. Wat een mooi resultaat na 6 weken!! We zijn er nog niet, maar nu de open plekken wat dichter zijn heb ik klant geadviseerd om goed te drogen tussen de tenen en door te blijven gaan met smeren. Er is maar een speldenprikje zalf nodig om tussen twee tenen te smeren. Over 5 weken weer een afspraak, want daarna gaat klant op vakantie. Ik ben benieuwd of de open plekken dan voor het grootste deel genezen zijn.
Ook voor heel vervelende kloven bent u hier aan het juiste adres. Deze klant heeft door zijn extreem droge huid veel last van diepe kloven. De dode huidcellen worden uit de kloven gefreesd en moeten behandeld worden met een klovencreme, die een grote vochtinbrengende werking heeft.