100%PUUR Voet- en handverzorging

Over 100%PUUR

Over 100%PUUR Voet- en handverzorging

100%PUUR is de praktijk van Ingrid Pit. Ik besloot in 2015 de opleiding Basis Pedicure te volgen bij Acuive Opleidingen in Amersfoort. Nadat ik geslaagd was, ben ik meteen doorgegaan met de cursus Specialistische Technieken en Manicure. Ik heb een goed ingerichte praktijkruimte aan huis, waar ik 2-3 dagen per week werk. Ook in de avonduren kunt u terecht en zelfs 1x per maand op zaterdag ochtend.

 

Praktijk

In een goed ingerichte salon aan huis, vind je alles wat je voeten en handen nodig hebben. Of het nu gaat om nagels knippen, eelt verwijderen of juist specialistische technieken zoals het verhelpen van een ingroeiende teennagel, het verwijderen van Thomas Morstead Youth Jersey likdoorns of het verhelpen van kloven, bij 100%PUUR Voet- en handverzorging ben je aan het juiste adres!

 

Waarvoor staat 100%PUUR ?

• voor tevreden klanten met goed verzorgde voeten en handen
• voor een professionele uitstraling en klantvriendelijkheid
Thomas Morstead Youth Jersey voor een goed uitgeruste praktijk met (h)eerlijke producten en goed materiaal
• voor professionaliteit. Ik werk uitsluitend volgens de HAM-code voor pedicures, zodat u verzekerd bent van kwaliteit, goede hygiëne en juiste behandelingen

 

Wat doet 100%PUUR Voetverzorging?

Bij uw eerste bezoek aan mijn praktijk voer ik een intakegesprek en doe ik een voet- en schoenonderzoek. Hierna stel ik een behandelplan op; uiteraard rekening houdend met uw wensen. Dit behandelplan bespreken we dan. Naar aanleiding hiervan geef ik – indien nodig – advies over de verzorging van uw voeten, de aanschaf van Danny Santana Jersey schoenen (maat en leest), uw houding ten opzichte van uw klachten of ik verwijs ik u naar een podotherapeut. Als we dit gedaan hebben, ga ik aan de slag.

Uw nagels worden geknipt, mechanisch gevijld en hierna wordt de nagelomgeving schoongemaakt (handmatig en machinaal). Als u hypertrofische nagels heeft, worden deze als eerste afgevlakt (dunner gemaakt). Heeft u eelt, dan verwijder ik dit. Dat kan met een mesje of mechanisch met de frees (nat techniek). Deze techniek zorgt ervoor dat de frees niet warm wordt op uw voeten/nagels.
Daarna worden de bijzondere verrichtingen gedaan, zoals het verhelpen van een ingroeiende of ingegroeide nagel, het verwijderen van likdoorns of het verhelpen van kloven.

Na de behandeling masseer ik je voeten licht in met Hydrobalm van Laufwunder; deze creme trekt bijzonder goed in. De ureum en het natriumlactaat versterken het vermogen van de Danny Santana Jersey huid om vocht te binden. De olie en vetten in deze creme verminderen het vochtverlies van de huid. Aloe Vera en allatoin stabiliseren de huid en werken irritaties tegen.

Ook deelbehandelingen zijn mogelijk; zie hiervoor het tabblad Behandelingen/prijzen.

 

Wat doet 100%PUUR Handverzorging?

Uiteraard Frostee Rucker Womens Jersey kunt u ook voor de verzorging van uw handen en nagels (manicure behandeling) bij 100%PUUR terecht. Ik verzorg uw nagels en nagelriemen zoals hierboven staat omschreven bij voetverzorging (knippen, vijlen, nagelomgeving schoonmaken en nagelriemvelletjes verwijderen). Ik heb me gespecialiseerd in voeten (pedicure) omdat daar veel meer aan/mee te doen is, maar ook uw handen en nagels behandel ik met zorg.

Na een manicure behandeling kunt u natuurlijk gelnagellak aanbrengen. Niet te verwarren met gelnagels; hiervoor moet u bij een nagelstyliste zijn.
Het aanbrengen van gelnagels is een verlenging van de eigen nagel. Na het verwijderen of afvallen van de gelnagel, duurt het herstellen van de eigen nagel zeker 2-3 maanden. De eigen nagel wordt namelijk verstikt door de gel en kan niet Frostee Rucker Womens Jersey meer “ademen”.

 

Gelnagellak

Ook kunt u terecht voor gelnagellak; voor handen en voeten. Ik gebruik voornamelijk de producten van Magnetic. De gellak op uw handen blijft zeker 2-3 weken zitten; op de voeten is dit wel 5 weken! Van French manicure tot glitters, steentjes en mat; het kan allemaal!!

 

Hoe verzorgd zien uw voeten en handen er uit in de zomer?? Kijk voor prijzen op de Behandelingen/prijzen.


100%PUUR is lid van ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures