100%PUUR Voet- en handverzorging

Nieuw & Binnenkort

Kom je regelmatig, dan heb je me zeker horen praten over de KLANT-VOOR-KLANT KORTING. Na je behandeling ontvang je een visitekaartje van mijn praktijk met op de achterzijde jouw naam. Geef dit kaartje aan een ander. Als hij/zij een afspraak maakt, en het visitekaartje met jouw naam erop inlevert, ontvang jij bij je volgende behandeling 10% korting! Je kunt zo vaak een visitekaartje vragen als je wilt!
Wil je een leuk (maar vooral lekker) cadeau geven? Koop dan een CADEAUBON! Cadeaubonnen zijn er al vanaf € 15,- De bon wordt leuk verpakt met een monster om alvast uit te proberen.

BINNENKORT BIJ 100%PUUR ….. Voetzoolreflextherapie (eind 2017)

Fysieke blokkades belemmeren je in het dagelijks leven. Je hebt (pijn)klachten, maar je weet niet waar het vandaan komt. Met deze prettige en veilige therapie worden je blokkades verholpen en komt je lichaam weer in balans. Alle organen Matt Bosher Jersey en weefsels staan in verbinding met je voeten, waardoor Tim Hardaway Youth Jersey voetzoolreflextherapie voor alle soorten klachten toepasbaar is.

Hoe werkt het??

De gedachte achter voetzoolreflextherapie is, dat ziek zijn een signaal is van een verstoord evenwicht tussen lichaam en geest. Voetzoolreflextherapie heeft als A.J. Klein Youth Jersey doel om dit evenwicht weer te herstellen door middel van het opheffen van die blokkades. Dit gebeurt via massage en druk; hierdoor ontstaat warmtetoevoer. Matt Bosher Jersey Organen en weefsels in het lichaam hebben allemaal een reflexie in de voet (in de vorm van de zenuwuiteinden) Bij een verstoring zal dit tijdens de behandeling merkbaar zijn als pijnprikkel, jeuk, transpiratie,  druk enz. De plaats waar jij verschil merkt, geeft aan welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert.

Wanneer de blokkades zijn opgeheven, is het lichaam weer in staat zich zelf te genezen. Ik genees jou dus niet, maar help je lichaam te herstellen om zich zelf te herstellen/genezen.

Soms kun je de volgende bijverschijnselen tijdens of na een voetzoolreflex-behandeling ervaren:

Tijdens Vlak na  Dagen (of uren) na 
Meer dan normaal transpireren Duizeligheid Donkerdere urine (vanwege afvalstoffen)
Het koud of juist warm krijgen Gevoel van zweven Oude kwalen die tijdelijk terugkomen
Prikkelingen Op wolkjes lopen Meer afscheiding
Geeuwen / slaperigheid Blijheid en ruimte voelen Veranderde gevoelens
Huilen Een energiek gevoel
Opkomende emoties Loomheid

Niets om je zorgen over te maken; het wil zeggen dat er iets in gang is gezet. Ieder mens is anders en reageert daarom anders op voetzoolreflextherapie. Laat weten wat er gebeurt en wat je voelt tijdens de behandeling en vertel bij een volgende keer hoe de tussenliggende periode is verlopen. Zo kan ik samen met jou bepalen hoe Tim Hardaway Youth Jersey we verder komen.

Let op!!  gebruik geen alcohol na een A.J. Klein Youth Jersey behandeling. Dit kan voor een heftige reactie in het lichaam zorgen. Drink juist veel (looizuur-arme) thee en water.